,,Zapaříme" v nebi ,-)

29. 9. 2012 21:01
Rubrika: Nezařazené

Znáte to, jak vám na facebooku pořád chodí pozvánky na různé akce? Jak většina lidí kliká na ,,účastním se“? Samozřejmě, že se najdou i tací, co kliknou na ,,váhám“, či ,,neúčastním se“. Přesto si někdy všimněte poměru mezi těmito možnostmi.

I tobě dal Bůh pozvánku na jednu takovou akci. Zaručeně tam nebude nuda. Sraz kdy a kde bude ještě upřesněn. Příprava na tuto pařbu začíná již tady na zemi. Jsi připravený se takové akce zúčastnit? Nebo ještě pořád váháš, jestli přijdeš? Nezapomeň, že Bůh ti u svého stolu připravil místo s tvým jménem. Byla by škoda, kdyby právě tvé místo zůstalo prázdné. Třeba zrovna ty budeš mít tu čest a budeš sedět vedle Marie nebo Josefa.

A teď ještě nějaké bonusové body. Za každou přivedenou novou ovečku dostaneš pořádný duchovní koktejl gratis. Myslím, že už po jednom takovém koktejlu budeš v ,,náladě“. Nemyslete si, že dostanete jen nějakou piňacoládu, na to bychom Boha až moc podcenili. On plánuje tuto akci už nějaký ten pátek, takže se nemusíš bát, že se budeš nudit. Čekají tam na nás samé celebrity. A ne jen tak ledajaké. Můžeme si tu popovídat třeba s Abrahámem, Mojžíšem, Páterem Piem, sestrou Faustinou, svatým Antonínem, Františkem, Donem Boscem, svatou Anežkou, apoštoly, anděly, archanděly či s mnoha dalšími velkými osobnostmi. Jistě jste už byli na nějakém setkání mládeže. Představte si tu atmosféru. Všichni zpívají, tancují, velebí Boha. Ten adrenalin a ta radost! Zpívat bude ta nejlepší schóla – Andělský sbor, takže pop, rock, cimbálovka, no zkrátka na své si přijdeme úplně všichni =).

Neklikej zbytečně na akce, které jsou pomíjivé. Na takové, že tam jdeš jen kvůli tomu, abys náhodou nevyčníval z davu. Řekni Bohu, že chceš přijít a pozvat dalších pár lidí (nezapomeň na duchovní koktejl gratis =)). Nevíš jak mu to říct? Třeba zítra na nedělní mši svaté =). On tě slyší a nebude mít nic proti, když z pozvánky na tuto akci uděláme ,,řetězovou reakci“. =) Pomozme s realizací této pařby a ať dá co nejvíce lidí ,,účastním se“...

Zobrazeno 2227×

Komentáře

Jajule

hezky pojato, brouku!!! :*

kacarovi3

Radko,zajímavá myšlenka.Když jsem klečel sám v Ivančicích v kostelní kapli při jarmarku tam na náměstí,měl jsem stejné myšlenky.Nahoře měli krámky s tím,co lidi láká,co by mohli chtít a v dole v kostele měl také krámek Kristus.On také nabízí a kdokoliv smí přijít a vybrat si z jeho darů.Jsou grátis,nic Ježíš nechce,jen naše otevřené srdce,které bije láskou pro něj.Já tam klečel a cítil jsem jeho milosti hodně silně.Nikdo jiný z těch tisíců lidí na hoře o to neprojevil zájem.Dodnes to nechápu.Já chodil od stánku ke stánku a nic mě nezaujalo.Byly to běžné věci,které už mám doma.Ale tam dole v kapli jsem získal celé bohatství,které jsem sotva unesl.Proč jen já?Kdybych jim to bohatství těm lidem ukázal,nepochopili by mě a už by mě vezli do Kroměříže...

KaterinaFicova

Úplně skvělý článek ! :) Díky moc za něj ;)

radůza

To kacarovi3: No myslím,že by to s tím Kroměřížem nebylo zas tak horké ,-). Hodně záleží na tom,jak víru předáváme. Víra je ten nejkrásnější poklad. Někteří to zatím neví,ale je našim úkolem, abychom jim dali ten správný směr, i když se ze začátku na nás budou dívat jak na blázny....
Vždyť i Ježíš šel proti proudu! Byl nepochopený, lidmi odsuzovaný,ale jen díky tomu,že se nebál jít proti proudu nás zachránil a zajistil nám účast na věčném životě =)

Když jsem děckám ve škole říkala,že chodím na studentské mše, tak se na mě možná taky dívali jak na blázna. Ale po dalších debatách mi nekteří neveřící napsali, že by chtěli jít na tu mši....A teď mi chodí sms:,,Nezapomeň, večer je mše." Je potřeba i trochu nadšení v takových debatách. Navíc Bůh říkal sv. Františkovi, že se má stat pro svět bláznem...Takže jestli to dovede další ovečky k Pánu, tak klidně budu pro svět bláznem, i kdyby mi hrozil Kroměříž =). Myslím, že se moc bojíme toho,co si o nás myslí lidé. Ale nikdo se už nezajímá o to,jak se na něho dívá Bůh .....(toť můj názor)

Jani, Kači děkuji =) doufám,že se na té pařbě potkáme =)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz